top of page

Speendoekje teddy

Gebruikt jouw kindje een speen, dan is er niets zo vervelend wanneer je keer op keer de speen kwijt bent. Hoeveel nieuwe spenen heb je al wel niet gekocht door ze elke keer te verliezen. Geloof me je bent echt niet dé enige. Maar als je kindje eenmaal zijn favoriete speen heeft dan doe je er alles aan zodat hij deze kan blijven gebruiken. Daarom komt ByThirza met het speendoekje teddy.

Dit is ideaal wanneer jij niet meer elke keer wilt zoeken naar de speen. Spenen kwijtraken wordt hiermee verleden tijd!

Wat is een speendoekje?

Het speendoekje is een doekje of klein knuffeltje met een lusje eraan, die je aan de speen kunt bevestigen. Hierdoor wordt de kans dat je de speen verliest relatief een stuk kleiner. Een speendoekje kan van verschillende materialen worden gemaakt. De meest gekozen is een speendoekje van teddystof, deze is favoriet door zijn zachte materiaal.

Hygiene

Een teddy speendoekje is hygiënisch, doordat je het gewoon kunt wassen. Wanneer je de fopspeen gaat steriliseren, haal je het speendoekje teddy eraf. Deze kun je vervolgens ook gerust in de wasmachine wassen op het programma handwas. Waarna je het niet in de droger stopt, maar op het wasrek laat drogen.

Een speendoekje teddy komt met voordelen

Voor een optimaal gebruiksgemak en comfort voor jouw kleintje is er voor het speendoekje gebruik gemaakt van een zachte teddy stof. Aan het speendoekje zit een lus bevestigd waarmee je het gemakkelijk aan de speen kunt bevestigen. Dit zorgt ervoor dat het speendoekje teddy niet meer zo gemakkelijk tussen de spijlen van het bed en de box kan vallen. Je zal merken dat dit in de nacht heel aangenaam is. Je hoeft nu ’s nacht geen lamp meer aan te doen om de speen te zoeken, omdat het nu voor het grijpen ligt in het bedje.


Een andere mooie bijkomstigheid is dat het speendoekje teddy ook als knuffel gebruikt kan worden. Door het zachte teddy materiaal kan jouw kindje er heel goed mee knuffelen in de box, speelkleed of in de kinderwagen.  Voor de allerkleinsten zal dit een vertrouwd en geborgen gevoel geven. 
Neem gerust een kijkje in ons assortiment, hier vind je ook speenkoorden met naam, wagenspanners en boxspanners die je kunt personaliseren.

bottom of page