top of page

Bijtring siliconen

Schermafbeelding 2020-10-23 om 19.53.34.

Als kersverse ouder wil je alleen het allerbeste voor je baby. We begrijpen dat je voorzichtig en zorgvuldig nadenkt over welke items je in de babyuitzet opneemt. Eén van die essentiële items is zonder twijfel een bijtring van siliconen. Bij Bythirza delen we dezelfde overtuiging en begrijpen we als geen ander waarom een bijtring van siliconen een absolute must-have is voor jouw kleintje.

Wanneer je baby namelijk last heeft van doorkomende tandjes kan dat ongemak met zich meebrengen bij je kleintje. Een bijtring van siliconen kan het ongemak verlichten. Wanneer je kleintje de knuistjes naar het mondje brengt, veel kwijt of probeert te bijten op andere dingen, is de kans groot dat de eerste tandjes zich aandienen. Door je kleintje een bijtring van siliconen aan te bieden zorgt dit voor tegendruk. Door de tegendruk zal je kleintje minder ongemak en pijn ervaren.

De essentiële rol van een siliconen bijtring

 

Een bijtring is veel meer dan zomaar een speeltje voor je baby. Het is een veelzijdig hulpmiddel dat een cruciale rol speelt in zowel de ontwikkeling als het comfort van je kleintje.

Een bijtring van siliconen geeft verlichting bij het doorkomen van tandjes. De groeiende tanden kunnen je baby veel ongemak bezorgen, waaronder pijnlijk tandvlees. De bijtring biedt een veilige en comfortabele kauwoptie, waardoor de druk op het tandvlees wordt verminderd en je kleintje verlichting kan vinden.

Daarnaast stimuleert het gebruik van een bijtring de mond- en kaakspieren van je baby. Door erop te kauwen en te sabbelen, oefent je baby deze spieren. Wist je dat dit tevens de ontwikkeling van spraak en het vermogen om vast voedsel te eten kan bevorderen?

Een bijtring kan ook een rol spelen bij het verminderen van overmatig kwijlen en het voorkomen van het bijten op andere objecten die minder geschikt zijn voor je baby. Het biedt een veilige en hygiënische optie om aan de kauwbehoefte te voldoen.

 

Verlichting van pijnDe bijtring van siliconen is speciaal ontworpen om verlichting te bieden tijdens het tandjes-doorkomproces. Het zachte en flexibele siliconenmateriaal geeft de baby iets om op te kauwen, wat een kalmerend effect heeft op het geïrriteerde tandvlees. Dit niet alleen vermindert de pijn, maar helpt ook de druk op het tandvlees te verminderen, waardoor je baby zich comfortabeler voelt tijdens deze uitdagende periode van groei.

Het is dus een waardevol hulpmiddel om de pijn van tandjespijn te verlichten en het algehele welzijn van je kleintje te bevorderen.

Afleiding en troost

 

Naast het verlichten van pijn geeft een bijtring van siliconen afleiding en troost aan je baby. Op momenten van onrust of huilen kan het aanbieden van een bijtring van siliconen een rustgevend effect hebben en je baby kalmeren. Het is als het ware een vertrouwd en geruststellend speeltje.

Bovendien zijn de bijtringen van ByThirza verkrijgbaar in een scala aan kleuren en prints. Bekijk de volgende soorten siliconen bijtringen maar eens: bijtring luipaard wit, bijtring groen, bijtring naturel. Niet helemaal jouw smaak? Naast deze 3 leuke ontwerpen hebben we nog een heel scala aan handgemaakte siliconen bijtringen.

Waarom kiezen voor een bijtring van siliconen?

 

Je kleintje een siliconen bijtring aanbieden doe je om de volgende redenen:

  • Veiligheid
    Siliconen is een veilig materiaal dat BPA-vrij is. Je kunt met een gerust hart je baby op een siliconen bijtring laten kauwen zonder je zorgen te maken over schadelijke stoffen.

  • Zachtheid en flexibiliteit
    Het zachte en flexibele karakter van siliconen maakt het ideaal voor het kauwen van baby's. Het veroorzaakt geen pijn aan het tandvlees en is toch stevig genoeg om de pijn te verlichten.

  • Eenvoudig schoon te maken
    Siliconen bijtringen zijn gemakkelijk schoon te maken, wat essentieel is voor de hygiëne van je baby. Je kunt ze eenvoudig afspoelen met warm water en zeep of in de vaatwasser plaatsen voor grondige reiniging.

 

Bijtring siliconen: Een rustgevende oplossing

 

Als ouder begrijp je hoe moeilijk het kan zijn om je baby te zien lijden door tandjespijn. Onze bijtring van siliconen biedt niet alleen verlichting, maar kan ook dienen als een rustgevende bron van afleiding. Op momenten van onrust of huilen kan het geven van onze bijtring je baby kalmeren en troosten.

We weten dat ouders alleen het beste willen voor hun baby's, en daarom zijn we trots om bijtringen van siliconen aan te bieden die niet alleen pijn verlichten, maar ook geruststellen.

 

Bestel een handgemaakte bijtring van siliconen bij ByThirza

 

Een bijtring van siliconen is een onmisbaar item in de babyuitzet van elke ouder. Een bijtring van siliconen verlicht pijn bij je kleintje, stimuleert de sensorische ontwikkeling en biedt troost. Wij bieden hoogwaardige siliconen bijtringen aan die zowel veilig als comfortabel zijn voor je baby. Onze bijtringen zijn gemaakt van 100% veilige siliconen materialen en zijn vrij van schadelijke stoffen zoals BPA. Hierdoor kun je met een gerust hart je baby laten sabbelen en kauwen op onze bijtringen.

Neem ook een kijkje bij onze houten bijtfiguren, dit zijn bijtringen gemaakt van hout, verkrijgbaar in verschillende vormen, zo heb je de: houten bijtring hart, houten bijtring giraffe, houten bijtring fotocamera etc.

Neem contact met ons op als je vragen hebt over onze siliconen bijtringen of als je advies nodig hebt bij het maken van je keuze. Wij staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je baby blij en tevreden is met zijn of haar nieuwe bijtring. Bij Bythirza zijn we er voor jou en je kleintje.

bottom of page