top of page

Bijtringen baby

1200x1012.jpg

Wanneer je baby tandjes door krijgt kan je baby hier klachten van krijgen. Doorkomende tandjes kunnen ongemak bij je baby meebrengen. Bijtringen voor je baby kunnen dan de oplossing zijn. Merk je dat je kleintje veel begint te kwijlen, de knuistjes veel naar de mond brengt of meer op dingen probeert te bijten? Dan is de kans groot dat de eerste tandjes zich aandienen. Wanneer je jouw kleintje een bijtring baby aanbiedt kan dit zorgen voor tegendruk waardoor je baby minder pijn en ongemak ervaart.

Bijtringen kunnen de pijn van doorkomende tandjes verlichten

Bijtringen helpen om pijn bij het doorkomen van melktandjes bij je baby te verminderen. Wanneer je baby tandjes door krijgt, kan dit voor pijn, irritatie en ongemak zorgen bij je kleintje. Doorkomende tandjes geven een gevoel bij je baby waar het aan moet wennen en wat ook zeker onprettig kan zijn. Wanneer je kindje hier veel last van heeft is een bijtring voor je baby vaak een goede oplossing. Door op de bijtring te sabbelen of te bijten ervaart je kindje tegendruk en dit zorgt ervoor dat je baby minder last van klachten zal hebben door doorkomende tandjes.

Ook masseren bijtringen het tandvlees van je kindje wanneer het op de bijtring bijt. Maar wist je ook dat op de bijtring te bijten de tandjes sneller door kunnen komen? De bijtringen van By Thirza zorgen er dan ook deels voor dat het ongemak en de pijn weggenomen worden, maar ze zijn ook erg mooi en leuk om mee te spelen.

Bijtring baby in diverse varianten

Omdat geen baby én ouder hetzelfde is, hebben wij diverse varianten bijtringen baby in ons assortiment. Naast dat ze allemaal erg leuke kleurtjes hebben, zijn onze bijtringen van hout en siliconen bijtkralen erg goed voor de ontwikkeling van je baby. Je baby kan er natuurlijk op sabbelen en bijten, maar er kan ook gaan gevoeld, gefriemeld en gespeeld mee worden.

Bijtring baby komen bij By Thirza

Bij By Thirza kun je verschillende bijtringen van hout, siliconen bijtkralen en houten bijtfiguren vinden die wij met veel liefde maken. Hierdoor kan jouw baby lekker spelen, sabbelen en bijten om zo veel mogelijk pijn te verlichten bij het doorkomen van tandjes.

Bekijk daarom snel online ons ruime aanbod van diverse producten. Bestel je bijtring baby vandaag nog online en wij zorgen ervoor dat de bijtring zo snel mogelijk jullie kant op komt zodat jouw baby zo min mogelijk last heeft van de ongemakken die bij doorkomende tandjes komen.

bottom of page