top of page

Naam armband

Je ziet tegenwoordig steeds vaker een naam armband om menig vrouwen arm. Het is een kleine armband met een naam die veel voor je kan betekenen. Dit kan de naam van je partner, dochter, moeder of een andere dierbare zijn. Het leuke aan een armband met naam  is dat je het kunt stijlen met armbanden in diverse kleuren en prints. Zo creëer je een leuke armparty, waar je nog lang plezier van zult hebben.

  Een ruim aanbod aan naam armbanden

  Ben je op zoek naar een trendy naam armband? Neem dan eens een kijkje op de website van ByThirza. Zij hebben een groot assortiment aan naam armbanden in verschillende designs. Ieder persoon is anders zo verschillen ook de smaken in stijl. Om aan deze behoefte te kunnen voldoen, bieden ze leuke armbanden aan in verschillende prints, koorden en kraalkleuren. Zodat ook jij de perfecte naam armband kunt vinden.

  Aan wie geef jij het cadeau?

  Een naam armband is natuurlijk leuk om voor jezelf te kopen met de naam van een van je dierbaren, maar je kunt het ook cadeau geven. Bijvoorbeeld, tijdens Moederdag. Verras jouw moeder, bonusmoeder, stiefmoeder of schoonmoeder met een prachtige armband met de namen van haar kinderen. Dit cadeau zal zeer gewaardeerd worden omdat ze jullie zo altijd dicht bij haar draagt. Is een vriendin van jou pas bevallen? Geef dan een persoonlijk sieraad cadeau met de naam van haar kindje. Dit zal gegarandeerd in de smaak vallen.

  Weet jij al voor welke naam armband je gaat?

  Om een selectie te maken tussen alle prachtige armcandy, zijn er enkele naam armbanden al voor je samengesteld waarbij je alleen maar hoeft door te geven welke naam erop mag komen., zoals bij de armband kwastje zilver. Hou jij ervan om je eigen creativiteit naar boven te laten komen? Dan hoef je alleen maar het type bandje te kiezen, waarna je vervolgens een keuze kunt maken uit de kleuren kralen en eventuele bedels. Door deze optie wordt jouw naam armband nog persoonlijker.

  Wist je dat je bij ons geen verzendkosten betaald binnen Nederland? Waar wacht je nog op! Bestel de naam armband van jouw keuze en wij zorgen voor een nette verzending van je order.

  bottom of page