top of page

Speenketting met naam

Een speenketting met naam is een ideale uitkomst, voor als jij het speentje van je pasgeboren kindje nog weleens kwijt bent. Het ene moment ligt de speen in de box, autostoel of is hij ergens verloren in de winkel. Om je er niet elke keer naar te laten zoeken, is een speenketting een handig hulpmiddel.

 

Doordat je hem aan het speentje vastmaakt en met een mooie trendy clip aan de kleertjes of het jasje bevestigt, verlies je hem niet meer.  Als jouw kindje de speen loslaat, dan blijft deze aan de kleertjes of het jasje hangen.

Speenkoord met naam.png

Voordelen van een speenketting met naam

Op zoek naar een mooie trendy speenketting met naam dan zit je bij By Thirza goed. Wij hebben niet alleen een divers aanbod aan kleuren en kralen, maar bij ons ben je ook verzekerd van maatwerk. Jouw speenkoord wordt met zorg en aandacht gemaakt, doordat wij werken met de hoogste kwalitatieve materialen. Een speenketting is om meerdere redenen ideaal om te hebben voor jouw kleintje:


-    Nooit meer het speentje kwijt
-    Eenvoudig te reinigen met een licht nat gemaakt doekje
-    Gemakkelijk te bevestigen
-    Je neemt per ongeluk niet de verkeerde speen mee
-    Siliconen kralen zijn BPA-vrij en getest conform de Europese veiligheidsnorm

Keuze uit meerdere kleuren en stijlen

Voor zowel jongens als meisjes is er een ruime keuze uit verschillende kleuren en stijlen. Zodat er voor iedereen een mooie trendy speenketting met naam erbij zit. Hou jij wel van een printje? Kies dan voor een leuke luipaard print met houten letterkralen. Ben je meer van de pasteltinten? Dan hebben wij daar ook een groot scala om uit te kiezen.


Zit de juiste kleurensamenstelling er niet bij voor jou. Geen probleem! Hoe leuk is het dat jij het zelf kan ontwerpen. Maak een keuze tussen de kleur letterkralen, symbolen kralen, speenclip, siliconenkralen en voeg eventueel een bijtring toe. Wij maken het zorgvuldig met de hand voor jou, zodat je een persoonlijke speenkoord met naam voor jouw kindje krijgt.

Wil jij ook een mooie speenketting met naam voor jouw kindje?

Niet meer zoeken naar het zoveelste kwijt geraakte speentje of per ongeluk de verkeerde speen meenemen. Met een handgemaakte speenketting met naam overkomt jou dit niet meer. Bevestig het eenvoudig aan het kledingstuk van jouw kleintje en je hebt het speentje altijd bij de hand.


Wij maken ze met plezier voor jou! Bekijk ons aanbod online daar vind je behalve de speenketting met naam, ook nog vele andere producten van ons. Zoals bijvoorbeeld een wagenspanner met naam voor jouw kinderwagen die mooi aansluit bij de speenketting met naam. Heb je vragen over de producten?

Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag.

bottom of page