top of page

Armbandjes met naam

Een armband met naam dat wil toch iedereen! Persoonlijker kan bijna niet, het maakt niet uit of je nu gaat voor de naam van je kleintje of een andere dierbare. Het mooie aan zo’n persoonlijke armband is dat je jouw dierbare zo altijd dicht bij je draagt. De armband met naam is de laatste jaren een waar fashionitem geworden, die niet meer weg te denken is.
 

By Thirza heeft een groot kleurrijk assortiment waar je gegarandeerd de perfecte armband met naam vindt voor bij jouw outfit. Ga bijvoorbeeld voor een Ibiza vibe, die met zijn kleurrijke kenmerken, jou het ultieme zomergevoel weer elke keer laat beleven.
 

    Geef een armband met naam cadeau

    Is een vriendin, je zus of moeder binnenkort jarig en zoek je een leuk en origineel cadeau om te geven? Wij denken graag met je mee. Heb je misschien al aan een persoonlijk sieraad gedacht? Dat is leuk om te krijgen en te geven, want het laat zien dat je er tijd en aandacht aan hebt besteed. Natuurlijk hoeft iemand niet speciaal jarig te zijn om een armband met naam cadeau te geven.

     

    Of iemand nu net bevallen is of gewoon diegene wilt verrassen met iets leuks de gelegenheid maakt niet uit. Naast dit leuke cadeau idee vind je online in onze webshop nog tal van andere producten voor vriendinnen en pasgeboren baby’s zoals oorbellen, speenkoord met naam, bijtringen, boxspanners, bewaarbundels, sleutel/tashangers en h