top of page

Gepersonaliseerde armband 

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau? Dan zit je met een gepersonaliseerde armband van ByThirza zeker weten goed. We hebben een groot en divers assortiment aan sieraden. Hierdoor zit er altijd wel een geschikte gepersonaliseerde armband voor een ieder tussen. Het leuke aan onze armbanden is dat ze leuk te combineren zijn met andere armbanden en horloges. Waardoor je altijd je favoriete sieraden tegelijk dragen kunt. 

  Geef een gepersonaliseerde armband cadeau 

  Het is altijd leuk om iemand te verblijden met een gepersonaliseerde armband, je laat hiermee zien dat je er tijd en moeite in hebt gestoken en dat wordt altijd gewaardeerd. Uiteraard kun je jezelf ook zo’n mooie, trendy armband cadeau geven. Ga jij voor jouw eigen naam, die van je partner of jouw kleine spruit? De keuze is geheel aan jou. Kun je niet kiezen wiens naam jij graag wilt dragen? Geen probleem! Je kunt er altijd meerdere bestellen zodat je niet hoeft te kiezen, voordeel hieraan is dat je meteen een leuke armparty hebt.  

  Hou je het liever bij één? Dan heb je ook de mogelijkheid om de initialen van je dierbaren te plaatsen op de gepersonaliseerde armband. 

   

  Ontwerp je eigen gepersonaliseerde armband 

  Niets is zo veranderlijk als de trends op gebied van mode en accessoires. Met het ontwerpen van de gepersonaliseerde armbanden houden we hier ook zeker rekening mee. We bieden een ruime keuze van bedels en bandjes aan variërend in kleur, design en dikte. Iedereen heeft een andere smaak, daarom heb je bij ons de mogelijkheid om uit gepersonaliseerde armbanden te kiezen die al door ons met zorgvuldigheid zijn samengesteld, maar ook die je zelf kunt ontwerpen. 

  Bepaal de kleur van het bandje en kies de bedels van jouw keuze. Ga jij voor een gepersonaliseerde armband met alleen initialen of combineer jij ze met mooie zilveren of goudkleurige bedels? De keuze is geheel aan jou.  

   

  Musthaves voor baby’s en mama’s 

  ByThirza is de website voor mooie handgemaakte producten voor jou en je baby. In ons assortiment bieden we naast een gepersonaliseerde armband ook een speenkoord met naam, wagenspanners, bijtringen en meer aan. Wist je dat de speenkoorden en wagenspanners ook te personaliseren zijn met de naam van jouw baby? Handig voor op de opvang, zo kunnen ze je kindje nooit de verkeerde speen geven. 

  Bekijk ons aanbod aan sieraden en laat je inspireren. Heb je jouw favoriet gevonden? Bestel dan nu de gepersonaliseerde armband van jouw keuze en wij zorgen voor een snelle en nette verzending van je order. Wist je dat wij binnen NL altijd gratis verzenden en de verzendkosten naar België maar €1,95 bedragen! Heb je vragen of wil je meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag. 

  .

  bottom of page