top of page

Ibiza armband

Met een Ibiza armband maak je je outfit helemaal af. Door de diverse soorten koorden, linten, kralen en bedeltjes kun je ze eindeloos combineren. Daarom verkoopt ByThirza de mooiste Ibiza armbanden. Je ziet de Ibiza stijl steeds vaker zowel in de kleding en accessoires als in het interieur en in de tuin. Het geeft je het gevoel alsof je omringd wordt door de zomer, daar wordt je toch vrolijk van. Het leuke aan een Ibiza armband van ons is dat ze te personaliseren zijn. Met de letterkralen kun je kiezen voor een naam of initiaal van een dierbare. Wie draag jij graag dicht bij je?
 

De Ibiza armband is te verkrijgen in veel neutrale kleuren en printjes, hierdoor kun je het met veel andere sieraden mixen en matchen. Hou je wel van een armparty dan kun je er ook voor kiezen om voor de Ibiza armbanden set te gaan. Weet jij al voor welke kleurencombinatie je gaat?

  Verras iemand met een Ibiza armband

  Het is altijd leuk om een Ibiza armband te dragen, dus geef er eens een cadeau. Elke vrouw vindt het leuk om sieraden te dragen, helemaal wanneer ze deze gekregen hebben van een dierbare. Zijn jullie goed bevriend? Ga dan voor dezelfde Ibiza armband, jij met haar naam erop en zij met die van jou. Heb je meteen een leuke vriendschapsarmband. De Ibiza armbanden van ByThirza sluiten altijd perfect aan om iedereen zijn pols, de een is gemaakt van elastiek met een schuifknoop en bij de andere zit er een knoop in die je eventueel strakker of losser kunt knopen.

  Zoek je een ander cadeau voor een vriendin die bijvoorbeeld net bevallen is? Neem dan snel een kijkje tussen onze speenkoorden met naam, wagenspanners en bijtringen. Een blij gezicht gegarandeerd!

  Stel je eigen Ibiza armband samen

  In ons assortiment hebben we enkele Ibiza armbanden al voor je samengesteld die je meteen kunt bestellen. Vind je het leuk om een eigen draai aan de armband te geven? Dan heb je bij ons de mogelijkheid om de kleur van de letterkralen en een bedel uit te kiezen. Of je nu van goud, zilver of rosé kleurige bedels houdt bij ons vind je het allemaal. Met zoveel opties zit er altijd wel een mooie Ibiza armband voor je tussen.

  Stel jouw favoriete Ibiza armband samen en bestel het snel. Wij zorgen voor een snelle verzending van je order. Heb je vragen over onze armbanden of een ander product? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

  bottom of page